Boek primeur! Met de camper door Bosnië en Herzegovina, highlights en camperinformatie

8 februari 2023

Ons boek “Met de camper door Bosnië en Herzegovina, highlights en camperinformatie” is klaar! Het kostte geen bloed of tranen maar wel veel zweet. In Mostar was het afgelopen zomer namelijk even 40 graden warm. Na een maandenlange reis met als doel informatie verzamelen, honderden foto’s nemen en het land doorleven, kon het echte schrijfwerk beginnen. En dat hebben Tina Reinders en ikzelf na weken van hard labeur en vele nachtelijke uren tot een goed einde gebracht. We hebben de deadline gehaald met als resultaat dat het boek in april al in de rekken ligt!!!

Omdat er zoveel positieve reacties waren, doet uitgeverij Edicola Publishing B.V. de ultieme populariteitstest. Ons boek is reeds te bestellen via hun website. Wie het nu al reserveert via deze link (https://edicola.nl/product/met-de-camper-doorbosnie-en-herzegovina/) ontvangt de allereerste exemplaren en krijgt er als bonus 2,5 € korting bovenop. Net voor je de betaling afhandelt, voer je de kortingscode “camper” in. Er zit GEEN poskokje (Bosnische adder) onder het gras. Er zijn geen verzendkosten! Bij voldoende reserveringen krijgen we meteen een dubbele eerste druk. Als je deze zomer of later van plan bent om naar Bosnië en Herzegovina te reizen, aarzel dan niet om nu al een bestelling te plaatsen.

IJskoude smaragd groene rivieren die met hoge snelheid over stroomversnellingen en door diepe ravijnen razen. Sommige van de hoogste en grootste watervallen die je ooit zult zien. Gigantisch hoge, steile bergtoppen die ver boven het land uitstijgen. Kale hoogvlaktes met slechts hier en daar een huis. Eindeloze bossen. De natuur van Bosnië en Herzegovina is misschien wel de mooiste van Europa: vrijwel volledig ongerept, overweldigend en onvoorspelbaar. Ideaal voor een actieve vakantie met rafting, hikes, klimpartijen, kanotochten en andere avonturen die je alleen in Bosnië en Herzegovina kan beleven.

Tel daarbij op een vriendelijke bevolking die het leuk vindt dat je op bezoek komt en niet te vergeten, een van de lekkerste keukens van heel Europa. Maar ook een land op het snijpunt van drie culturen. Hier ontmoeten oosterse en westerse beschavingen elkaar. Soms botst dat, maar in de loop der eeuwen was het vaker een kwestie van elkaar verrijken en versterken. Daarom ontdek je technische hoogstandjes, verrassende architectuur en interessante cultuur. Bosnië en Herzegovina ligt nu nog buiten de EU-comfortzone, alles is er net even anders dan wat je gewend bent. Een prachtig land dat je absoluut beleefd moet hebben, maar wel een met een gebruiksaanwijzing. Die gebruiksaanwijzing levert dit boek.

Ingrid Vertessen (B) is reisleider van camperreizen in Bosnië en Herzegovina en kent het land op haar duimpje. Tina Reinders (NL) heeft diverse reisboeken geschreven. Een plan was snel gemaakt: Ingrid liet Tina het land zien en samen maakten ze dit boek.

Advertentie

13 gedachtes over “Boek primeur! Met de camper door Bosnië en Herzegovina, highlights en camperinformatie

 1. Hoi Ingrid,

  Leuk dat je al je kennis over dit gebied verzameld hebt in een boek. Als trouwe lezers van je reisblogs willen wij het graag in de 3de week van april mee nemen op onze trip dit voorjaar. Denk je dat dit gaat lukken?

  Groetjes

  Christien en Diederique

  Geliked door 1 persoon

 2. Bosnië en Herzegovina stond al op ons verlanglijstje. 50 jaar geleden met onze ouders dwars door , voormalig, Joegoslavië getrokken. Toen was dat nog echt pionieren. Heel nieuwsgierig of het nog is zoals ik het me herinner. Geniet van je verslagen. Boek dus direct besteld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s