Chillen

13 september 2017: Salamanca – Salamanca 0 km

We zijn 2248 kilometer ver. Dat lijkt veel. Volgens Google Maps is Salamanca “slechts” 1758 kilometer verwijderd van Geel. We laten de autosnelwegen principieel links liggen en bovendien durven we nogal eens afwijken van de geplande route. De vermelde kilometers boven elk blogitem zijn dan ook geen exacte afstanden tussen beide plaatsen. Het gaat over de effectief gereden afstand van die dag, inclusief verloren rijden en omwegen.

Enfin, vandaag gunnen we onszelf en de bus een dagje rust. De plaatselijke weerman heeft 30 graden aangekondigd. Camping Don Quijote biedt voldoende ontspanningsmogelijkheden om de dag aangenaam door te komen. Op het terrein van de camping is een zwembad. Naast het kampeerterrein loopt de Rio Tormes. Zowel zwemmen als vissen behoort tot de mogelijkheden. Andy doet een eerste vispoging, maar de vangst is te verwaarlozen.

Salamanca11

Verder is er een zee van tijd om het traject naar de Algarve verder uit te stippelen en een boek te lezen. Wellicht zit een bezoek aan de drukbezochte bar van de camping er ook nog aan te komen.

Advertentie

2 gedachtes over “Chillen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s