Bijna thuis

12 oktober 2017: La Creuzotte – Ressons-le-Long 361 km

Het is onomkeerbaar. We moeten nu echt naar huis. Er valt niet zoveel meer te vertellen. Het belangrijkste feit van de dag is een middagpauze bij Burger King waar we op de dubbele Whoppertoer gaan. Interessant is anders.

De schade van 6 weken toeren is gelukkig vrij beperkt. Het blijft voorlopig bij een vuile bus en een kapotte laptop. Het eerste valt te regelen. Voor het tweede vrees ik het ergste. Bloggen met dikke vingers op een iPhone is niet zo handig. Dat verklaart de kortere teksten van de jongste dagen.

De laatste nacht brengen we door op Camping La Halte de Mainville (http://www.lahaltedemainville.com.planete-moto.com/camping/) in Ressons-le-Long. De camping is het hele jaar door geopend. We vinden een plekje onder de kleurrijke bomen. Ook hier heeft de herfst zijn intrede gedaan.


Voor de visliefhebbers is er een kleine visvijver. Het is onwaarschijnlijk dat de vislijn nog uit de buscamper komt. Morgen moeten nog exact 326 km afgewerkt worden, tenminste als we niet verloren rijden.

Route van La Creusotte naar Ressons-le-Long
Advertentie

4 gedachtes over “Bijna thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s