Terug naar huis

18 november 2017: Colombiers – La Creuzotte 560 km

Helaas moeten we vandaag weer naar huis. We zijn er niet in geslaagd om het volledige Canal du Midi te bezichtigen. Het stuk kanaal van Béziers tot Sète is voor een andere keer. Een week tijd is iets te beperkt. Canal du Midi bezoeken met een camper is wel degelijk haalbaar in de herfst. Het is een leuke, maar zeer rustige bestemming in deze tijd van het jaar. Het zomertoerisme is voorbij. De omgeving blijft mooi, maar de bootjes op het kanaal zijn verdwenen. Daardoor is het niet mogelijk om de vele sluizen in werking te zien. Ook de meeste terrasjes zijn dicht. Voor wie hiermee kan leven, is Canal du Midi een ideale herfstbestemming. In de zomer gaan, kan natuurlijk ook.

We nemen 2 dagen de tijd om in Geel te geraken. De B&B van Patrick en Veerle, Maison Cavato in La Creuzotte, is ideaal gelegen.

maison cavato

Bij aankomst staat het ontvangstcomité al klaar. Na een busrit van 560 km hoeven we niets anders meer te doen dan lekker eten en drinken in aangenaam gezelschap. Morgen volgt nog een lange rit van 670 km richting Geel.

Route van Colombiers naar La Creusotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s