Afscheid

Onze Griekenland-reis is voorgoed gestopt. Alhoewel het in eerste instantie leek dat Andy aan de beterhand was, is het plots helemaal mis gegaan. Mijn Andy heeft een heroïsch gevecht geleverd in het ziekenhuis van Athene, maar zijn hart wilde niet meer. Hij is op 17 oktober helaas overleden. Tot de laatste weken heeft hij het leven met beide handen gegrepen en maakte hij nog steeds koppig toekomstplannen. Zijn gevatte humor en positieve ingesteldheid zullen voor altijd een inspiratiebron blijven. Het ga je goed, man van mijn leven. Rust zacht. Bedankt aan iedereen die tijdens deze moeilijke periode zo hard heeft meegeleefd.

3672209A-3012-4F0F-904F-E2C42602CA67

020A3CBB-6C73-4677-A7A6-9425B0B8FEF3

Advertentie

10 gedachtes over “Afscheid

 1. Ik leerde jullie kennen bij het begin van deze reis, volgde graag jullie voortgang, en toen jullie strandden in Griekenland poogde ik, vanop afstand, wat goeie raad te geven ivm bijstandsverzekering en repatriering van jullie busje, het werd een bewogen en emotionele support… met dit noodlottig einde. En het noodlot kan je niet ombuigen Ingrid, je deed wat moest, en je was sterk waar het moest, héél sterk… doe zo voort, want:
  Dat de tijd niet alle wonden heelt , zoals ze je dezer dagen wel’eens proberen aan te praten, kan ik je bevestigen. Zelf verloor ik een kind (muco) in 1989, mijn vrouw in 2002 (kanker) en toch blijven we vooruit kijken. Want als de tijd NIET alle wonden zal helen, toch kan je er wel mee leren (verder) leven !
  Ondertussen heb ik een levensgezellin ontmoet waarmee ik Afrika afstruinde, en nu doorkruisen we Europa in onze mobilhome, en ontfermen onze, als dat nodig is, over 15 kleinkinderen, we zijn en blijven dus zinvol bezig.
  Jij hebt nog een gans leven voor U Ingrid, ga er voor.
  Jos

  Geliked door 1 persoon

 2. Ingrid,
  In deze periode wensen wij u héél veel sterkte toe in deze droevige periode voor u en jullie familie.
  Ik heb jullie reizen gevolgd van in de beginperiode en heb hier héél veel van genoten.
  Veel sterkte en veel liefs en dank voor al die mooie verslagen.
  Groeten
  Paul & Hilda

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s