Ören

17 juni 2019: Bergama – Burhaniye 90 km

18 juni: Burhaniye 0 km

19 juni: Burhaniye 0 km

We verlaten Bergama en zetten koers naar Burhaniye. De bedoeling is om enkele dagen te relaxen aan het strand. De boog kan niet altijd gespannen staan. We kiezen Altin Camp ( http://www.altincamp.com/en/index.html) uit als thuisbasis voor dit doel. Naar Turkse maatstaven is het een luxueuze camping. Het terrein ligt aan het strand. De camping biedt naast kampeermogelijkheden ook hotelkamers aan. Altin Camp beschikt over goede sanitaire voorzieningen. Er is een restaurant en een strandbar aan een privéstrandje. Alles is voorhanden. Er zal niet gekookt worden.

Oren1

Op dag 2 is de enige actieve daad een strandwandeling naar het kleine centrum van Ören dat 4 km verderop ligt. 4 km heen en 4 km terug volstaat voor een dag niks doen.

Oren2

Ören heeft een mooi strand met helder water. Het stadje is in de winter verlaten. In de zomer leven de inwoners van het toerisme. Het centrum is klein, maar heeft een gezellig winkelstraatje met de nodige barretjes en restaurantjes. Het is nog geen hoogseizoen. Ören maakt zich langzaam op voor de komende maanden en straalt voorlopig nog rust uit.

Oren3

We blijven hier nog een dag langer om niks te doen. Gunter heeft gezegd: “No blog today, Ingrid is met congé.” Voor één keertje, zal ik eens luisteren… Tot overmorgen folks!

 

5 gedachtes over “Ören

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s